Прв поглед на „Островот на борбите“ на УФЦ (ФОТО)

Претседателот на УФЦ, Дена Вајт уште пред неколку месеци најави дека борбите во ова натпреварување ќе продолжат на специјална локација и покрај пандемијата од коронавирусот.

Тој имаше визија да ги организира борбите на остров и полека ја реализира. На социјалните мрежи сподели фотографија од составувањето на октагонот на плажа.

„Остров на борбите бејби!!!“ напиша Вајт.

null

null