СЕХА ги промени групите

Раководството на СЕХА лигата направи промена во групите за овогодинешново натпреварување кое започнува на 3 септември. Па така во групата А ке бидат, Вардар, Војводина, Татран ,Мотор, Нексе и Кинески универзитет.

Во групата Б ке бидат Металопластика, Спартак Москва, Загреб, Мешков, Еурофарм Работник и Веспрем.


TAG