Црногорската одбојкарка која го одзема здивот кај мажите (ФОТО)

Одбојкарката на маѓарската екипа Беќесксабалја, Татјана Бокан, ја сметаат за една од најубавите спортистки на Балканот, но и во Европа. Црногорката го одзима здивот на мажите со нејзините фотографии, а доколку ги погледнете нејзините фотографии на Инстаграм ќе знаете зошто е тоа така.


TAG