УФЦ борач самиот се нокаутира (ВИДЕО)

Дебитантот во УФЦ Хозе Торес го совлада Џеред Брукс,а неговата победа може да се стави во категоријата „најбизарна”. Брукс имаше тотална иницијатива, го „кршеше” ривалот, но кога го фрли на земја направи голема грешка.Тоа го направи лошо, при падот се повреди и практично самиот себе се нокаутираше.Торес го искористи тоа и го докусири противникот.