Исповед на чешката шампионка: Сакам секс од три часа, невиноста ја изгубив на 12 години

Најуспешната чешка биатлонка Габриела Коукалова (28) во автобиографската книга изнесе засега непознати детали од својот живот.

Коукалова откри дека невиноста ја изгубила на само 12 години и тоа со пријателот на нејзината сестра. „Би сакала да кажам дека имав 15 години кога ја изгубив невиноста, но не е така, имав само 12. Тој беше пријател на мојата сестра и беше многу нежен, уживав во секој момент. После тој момент не можев да престанам да мислам на тоа. Не на него, туку на сексот“, откри Кокуалова.

За неа сексот е како медитација.

„Сметам дека сексот на жените им помага и дека после тоа се чуствуваат добро. За мене сексот е како медитација, пред трката не може да трае толку долго колку што сакам, околу три часа“.