Миркуловски: На терен е “ѕвер“, а дома емотивен татко


Македонскиот ракометен репрезентативец Филип Миркуловски денес го прослави роденеденот на својата ќерка Јована.

Тој на Фејсбук сподели фотографија и емотивна порака за неговата прва радост.

„Мојата прва радост денес полни 5 годинки. Секогаш да бидеш насмеана и среќна“.